Doorgaan naar artikel
Word demonisch met de Street Fighter 6 Akuma-trailer
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

We wisten al dat we in de lente vergezeld zouden worden door demonische krachten, maar nu kunnen we eindelijk van de Street Fighter 6 Akuma-trailer genieten. De afgelopen drie dagen vond Evo Japan plaats, de Japanse versie van het welbekende fighting game-toernooi dat elke zomer in Las Vegas plaatsvindt. Zo’n groot toernooi is ook altijd de plek om nieuwe aankondigingen te doen. Zo kwam Tekken 8 met wat informatie over een toekomstige balans-update en sloot Capcom het weekend af met Akuma.

De oude bekende is inmiddels al sinds Super Street Fighter II Turbo van de partij en is altijd een grote favoriet onder de fans. Ook dit keer ziet hij er weer gewelddadig en bijzonder cool uit. We zien veel bekende aanvallen van eerdere games terug, maar ook zeker een paar nieuwe slagen en schoppen. Ook is mooi om te zien dat er naast zijn nieuwe, doorgewinterde uiterlijk, er ook een kostuum voor de meer old-school Akuma zal zijn.

Akuma verschijnt op 22 mei. Eigenaars van de Year 1 Character Pass zullen hem gratis kunnen spelen, voor de rest is hij ook los te kopen.