Doorgaan naar artikel
Kingdom Hearts Steam-versies komen er vanaf juni eindelijk aan
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Opgelet (toekomstige) Kingdom Hearts-fans, de Kingdom Hearts Steam-versies komen er na heel lang wachten eindelijk aan. Voor de langste tijd kon je alleen op consoles aan de slag met de geliefde reeks die Square Enix expertise van JRPG’s combineert met Disney-klassiekers. Sinds een paar jaar zijn de games ook op Epic Games verkrijgbaar op je pc, maar veel mensen wachten dan toch liever op de Steam-release. Vanaf 13 juni zal dat eindelijk zover zijn, dus mocht je ook iemand zijn die daarop gewacht heeft, of mocht je de games gemakkelijk op je Steam Deck willen spelen, dan is dit de uitgelezen kans.

Square Enix geeft verder aan dat de Steam-versies van verbeterde textures zullen genieten. We weten verder niet hoe groot het verschil is en of andere platformen de update ook zullen krijgen.

Om dit nieuws te vieren heeft Square Enix een vrij uitgebreide trailer naar buiten gebracht met een vernieuwde versie van het liedje ‘Simple and Clean’ van serie-favoriet Hikaru Utada. De trailer check je hieronder.