Doorgaan naar artikel
De geruchten over FIFA 2K25 worden sterker
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Eerder dit jaar deelden we al het gerucht met je dat de FIFA een ontwikkelaar had gevonden voor haar eigen voetbalgame. Dit weekend kwamen er nieuwe geruchten naar boven over FIFA 2K25 en dus lijkt het allemaal steeds aannemelijker te worden.

Ditmaal is het het X-account mohplay_inc dat een duit in het zakje doet. Volgens dit account moet FIFA 2K25 nog dit jaar verschijnen met als extra noot dat het op tijd is voor de FIFA World Cup 2K26. We zijn benieuwd wat dat gaat betekenen, maar wellicht duidt het erop dat we alleen met nationale teams aan de slag kunnen in eerste instantie.

Persoonlijk zijn we erg blij dat EA een concurrent van naam gaat krijgen. 2K heeft een lange historie met kwalitatief goede sportspellen en met het verdwijnen van Pro Evolution Soccer dat is geรซvolueerd in het online eFootball, werd het ook wel tijd. Wel zijn we benieuwd hoe deze nieuwe game om zal gaan met het gebrek aan licenties waar ook Konami tegenaan liep. EA heeft onder andere de Premier League en de Bundesliga exclusief onder contract voor lange tijd.