Doorgaan naar artikel
Speel vanaf morgen het EK-voetbal in EA Sports FC 24
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Over iets meer dan een week is het weer zover en kunnen we gaan zien of onze mannen in het oranje eindelijk weer eens een internationale voetbalprijs gaan winnen. De concurrentie is behoorlijk sterk, waarbij vooral Frankrijk en Engeland er goed op staan, maar vlak ook onze zuiderburen niet uit. Mocht je je afvragen hoe je het er zelf af zou brengen, dan heb je geluk: vanaf morgen verschijnt het EK-voetbal in EA Sports FC 24 door middel van een gratis update. Daarmee zul je onder andere het hele EK kunnen spelen met jouw favoriete land!

Maar er is meer: speel je de game voor 16 juni, dan krijg je ook nog eens een bijzondere speler in jouw Ultimate Team. Je maakt kans op Virgil van Dijk, Jack Grealish, Frederico Chiesa, Florian Wirtz, Ousmane Dembélé of Alvaro Morata.

Heb je EA Sports FC 24 niet in je bezit, maar wel een PlayStation 5 en een abonnement op PlayStation Plus? Dan kun je de game op dit moment nog gratis aan je bibliotheek toevoegen. Op Xbox maakt de game deel uit van Game Pass Ultimate.