Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Black Ops 6-trailer doet verhaal uit de doeken
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Gisteren was de Xbox Games Showcase, een twee uur durende show waarin we al het nieuws dat het platform ons gaat bieden, hebben mogen aanschouwen. Activision was daar ook van de partij en middels een Call of Duty: Black Ops 6-trailer hebben we de eerste beelden van de nieuwe editie van deze populaire shooter mogen aanschouwen.

De campagne speelt zich wederom af op veel verschillende locaties, waarbij we zowel Zuid-Europa, Rusland, de VS en het Midden-Oosten gaan bezoeken. De trailer is verder wat we er van gewend zijn: veel bombast, militair vertoon en stoere teksten. We zouden willen dat we kunnen zeggen dat deze ingrediënten nooit verouderd raken, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we het wel een keer gezien hebben.

Na de showcase is er ook nog een apart evenement geweest rondom Call of Duty: Black Ops 6, waarbij dieper werd ingegaan op de multiplayer die door Treyarch verzorgd gaat worden. Zoals gewoonlijk krijgen we weer een zombiemodus, maar de studio heeft ook wat nieuwe dingen in petto. Zo is er een Hunter-vs-hunted-modus waarbij meerdere spelers het tegen een enkele andere speler opnemen. Nieuw daarbij is ook een nieuw bewegingssysteem die je alle kanten op laat duiken.

Call of Duty: Black Ops 6 zal op 25 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc.