Doorgaan naar artikel
Square Enix heeft Life is Strange: Double Exposure aangekondigd
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

De Xbox Games Showcase bracht ons een hoop verrassingen en degene waar we het meest enthousiast over zijn is misschien wel de nieuwe game van Square Enix en Deck Nine. Zij hebben namelijk Life is Strange: Double Exposure aangekondigd.

De reden dat we vooral zo enthousiast zijn is dat we wederom kennis mogen maken met Max Caulfield, de protagoniste uit het allereerste deel met Don’t Nod nog aan het roer. In dit nieuwe deel studeert Max aan de Caledon University. Daar treft ze op een gegeven moment haar vriendin Safi dood in de sneeuw aan. Max probeert haar te redden door het gebruik van haar speciale kracht waarmee ze de tijd kan terugspoelen. Dit zorgt ervoor dat zich een parallelle tijdslijn vormt waarin Safi weer leeft.

Klinkt goed, toch? Vinden wij ook! Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten, want op 29 oktober zullen de eerste twee episodes van Life is Strange: Double Exposure verschijnen. Als je de Ultimate Edition aanschaft, kun je zelfs twee weken eerder aan de slag. We moeten eerlijk zijn dat we die praktijken niet echt toejuichen, maar we hebben niet het gevoel dat we die ontwikkeling nog terug gaan draaien.

Life is Strange: Double Exposure verschijnt voor de PlayStation 5,