Doorgaan naar artikel
NieuwerwetsTV zoekt contentmanagers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is iets wat heel veel mensen graag willen, werken in de entertainment-industrie. Toch is schrijven lang niet voor iedereen weggelegd en een vacature bij bijvoorbeeld NieuwerwetsTV schikt dus al gauw af. We zijn echter dit keer niet alleen op zoek naar schrijvers. We zoeken namelijk mensen die onze ambitie delen!

2013 gaat voor ons het jaar worden van de verdere groei, de nieuwe website en onze Apps. Voor de nieuwe website hebben we echter hulp nodig. Op dit moment voorzien we jullie namelijk dagelijks van nieuws, maar zodra de nieuwe website wordt gelanceerd komen hier veel meer mogelijkheden bij. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om op te zoeken wanneer jouw favoriete serie weer begint of wanneer de film waar je al lang naar uitkijkt eindelijk verschijnt in de bioscoop.

Wat moet ik doen?
Voor het zover is, maar ook vooral voor als het zover is, hebben we jullie hulp nodig. Jij gaat namelijk samen met een gemotiveerd team als NieuwerwetsTV-medewerker onder leiding van onze hoofd-techniek aan de slag om deze informatie in onze database te zetten. Je doet dit op door jezelf gekozen momenten in je eigen tempo.

Wat krijg ik er voor terug?
In ruil krijg je een blik in de keuken van NieuwerwetsTV, draag je bij aan ons ambitieuze project en krijg je de kans games en films als eerste te zien of te spelen. Daarnaast krijg je bij voldoende inzet op regelmatige basis een film of game toegestuurd. Het betreft hier dan ook een vrijwillige functie.

Hoe kan ik me aanmelden?
Wil jij aan de slag bij NieuwerwetsTV? Stuur dan een mailtje met je gegevens en de reden waarom je voor ons wilt werken naar info@nieuwerwets.tv en we zorgen dat we je zo snel mogelijk antwoorden.