Doorgaan naar artikel
Videoredactie kiest hoogtepunten van 2012
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

2013 is alweer meer dan een week oud en terugkijken mag dus bijna niet meer. Toch willen we vandaag toch nog een keer terugkijken op vorig jaar en wel op de video’s. Vorig jaar hebben we vele evenementen verslagen waardoor meerdere redacteuren hierbij betrokken zijn geweest.

Misschien wel de meest logische video is natuurlijk ons iPhone 5 verslag vanuit Amsterdam. Deze video is op verschillende nationale zenders geweest en dus door miljoenen mensen bekeken. Alleen op internet al is de video goed voor meer dan 100.000 views. Tim, Jelle en Wilco gingen voor deze video en dus eigenlijk voor Mo Connected.

Een andere video die heel erg in de smaak viel was Valtifest. Dirk en Maarten waren beide zeer te spreken over dit verslag.

Lucie was vooral onder de indruk van de interviewvaardigheden die Rick presenteerde op de rode loper bij de première van Skyfall. Als kers op de taart mocht hij zelfs de Bond Girl interviewen.

Jeffry was gecharmeerd van de opzet die is gekozen tijdens CampZone. Hoe kun je beter doen van een festival dan door het zelf te beleven.

Als laatste gaat Rick voor de GamesCom van 2012, waar een team van zeven man heen reisde om aldaar verslag te doen.