Doorgaan naar artikel
Entourage film krijgt groen licht
Frank Roosendaal
Frank Roosendaal
Profiel

Warner Bros. heeft groen licht gegeven voor het maken van een Entourage film. Doug Ellin, die verantwoordelijk was voor de serie, zal ook hier het schrijven en de regie op zich nemen.

Op dit moment, twee jaar nadat de serie eindigde, wordt gewerkt aan deals om de originele Entourage cast weer bij elkaar te krijgen. In de serie speelden Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrera en Jeremy Piven de hoofdrollen als respectievelijk Vinnie, E, Drama, Turtle en Ari Gold. Dat Piven zou deelnemen aan het project stond al een tijd vast.

Vorige zomer werd duidelijk dat er geschreven werd aan een script. Er werd duidelijk dat het zou gaan om nieuwe ontwikkelingen rond Ari Gold als hoofd van een productiemaatschappij. Ook zou de film zich zes maanden nadat de serie stopte afspelen. Afgezien hiervan is er nog niet veel bekend over waar de film precies over zou moeten gaan.

HBO maakte recentelijk nog bekend dat er ook gewerkt wordt aan een verfilming van de serie Bored to Death. Net als bij de Entourage film is ook hiervoor nog geen releasedatum vastgesteld.

Bron: Indiewire