Doorgaan naar artikel
Redactie Uitgelicht: The Legend of Zelda: A Link to the Past
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De redactie schrijft over vele verschillende onderwerpen en heeft bij alles wel een favoriet of meerdere favorieten. In Redactie Uitgelicht zoeken we wekelijks een product dat de redactie altijd goed is bijgebleven. Tijdens de kick-off deze week behandel ik The Legend of Zelda: A Link to the Past.

We hebben deze week de game The Legend of Zelda: A Link to the Past uitgekozen. In A Link to the Past moet Link Zelda redden uit boosaardige handen. In vergelijking met de eerste delen is er echter een extra dimensie: de schaduwwereld. Na verloop van tijd krijgt Link in het spel een spiegel, waarmee hij tussen de schaduwwereld en zijn eigen kan reizen. In beide werelden moet hij bepaalde opdrachten volbrengen om de prinses te redden. Nieuw in dit deel zijn de zeer verbeterde graphics. Op de NES-delen was duidelijk te zien dat Link uit pixels bestond, dit was zeer zeker niet het geval op dit avontuur voor de SNES.

 

Er zijn verschillende redenen waarom je het spel eigenlijk ooit gespeeld moet hebben. Misschien wel de belangrijkste is dat alle avonturen van Link (Zelda-reeks) uitdagend en afwisselend zijn. Gamers kunnen zich tientallen uren vermaken door alleen al door de wereld van Zelda heen te lopen. Daarnaast verschijnt er eind dit jaar een nieuwe The Legend of Zelda voor de 3DS, welke zich afspeelt in de wereld van A Link to the Past. De ideale voorbereiding is het spelen van het eerste deel.

Mocht je dit weekend net als de vele Nederlanders binnen zitten omdat het weer helaas een stuk slechter is dan de afgelopen dagen, ga dan aan de slag met onze gametip, The Legend of Zelda: A Link to the Past.