Doorgaan naar artikel
EA vertelt over Need for Speed: Rivals
Maurice van Wordragen
Maurice van Wordragen
Profiel

Kan EA ons nog verbazen met de Need for Speed-reeks? Tijdens de EA-persconferentie weten ze toch wat nieuwe mogelijkheden te laten zien.

Tijdens de persconferentie van Need for Speed: Rivals waren live gameplaybeelden van twee racers te zien. Hierbij gaan single player en multiplayer in elkaar over. Wanneer een racer aan de start van een race staat begint hij alleen. Tegen het einde van de race gaat dit vloeiend over in multiplayer. In de demo die getoond werd was speler één een wedstrijdracer en de andere speler een politieagent. Wat er vervolgens gebeurt spreekt voor zich, al komt er wel een leuk element om de hoek kijken voor een derde persoon. Het is namelijk mogelijk om door middel van een tablet een helikopter te besturen die kan helpen bij het vangen van een wedstrijdracer.

Naast Need for Speed Rivals heeft EA ook wat eerste beelden van haar nieuwe film laten zien. Need for Speed krijgt een eigen film met in de hoofdrol Aaron Michael Paul die een Custom Ford Mustang bestuurt. Aaron Michael Paul is onder andere bekend van Breaking Bad. De film zal in 2014 naar het witte doek komen.