Doorgaan naar artikel
Ongemerkt Snapchat afbeeldingen opslaan met Snap Save
Maurice van Wordragen
Maurice van Wordragen
Profiel

Na het sturen van een Snapchat is de afbeelding voorgoed verdwenen. Dat is althans de bedoeling. Wat nou als er een applicatie is die ongemerkt afbeeldingen van Snapchat opslaat zonder dat de andere gebruiker hier iets van afweet? Tijd om kennis te maken met Snap Save.

Snap Save is een applicatie die het mogelijk maakt foto’s en video’s van Snapchat op te slaan, zonder dat de verzender hier een melding van krijgt. Wanneer een gebruiker in Snapchat een screenshot maakt van een binnenkomende afbeelding krijgt de verzender hier meteen een melding van. Snap Save werkt op basis van Snapchat-accounts. Een gebruiker logt in met zijn Snapchat-account en kan meteen aan de slag. Binnen een klik kan hij van applicaties verwisselen. Het leukste van alles, het werkt. Na een kleine test hebben we ondervonden dat het mogelijk is om ongestoord afbeeldingen op te slaan die binnenkomen. Voor wie nog pikante plaatjes via Snapchat stuurt is dit duidelijk het juiste moment om te stoppen.

   
De interface van Snap Save. Klik op de afbeelding voor de volledige grootte.

Snap Save is gratis te downloaden in de Apple Appstore. Voor €3,- is het mogelijk om de applicatie advertentievrij te maken.