Doorgaan naar artikel
Strijd jij mee om mooie prijzen in het NWTV FIFA-redactietoernooi?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Komende zaterdag 12 oktober strijden verschillende redactieleden van NWTV om de eer in het eerste NWTV FIFA-redactietoernooi. Vanwege de vele positieve reactie die we kregen van onze bezoekers hebben we besloten jullie ook toe te laten.

Electronic Arts heeft ons een aantal leuke prijzen beloofd voor de winnaar, dus meedoen is niet voor niets. Je strijdt samen met andere bezoekers en NWTV-redactieleden om leuke goodies van de game. Meedoen is simpel, stuur voor komende vrijdag 11 oktober 18.00 uur een mailtje naar info@nieuwerwets.tv onder vermelding van FIFA-toernooi. Laat tevens weten of je alleen, of met z’n tweeën komt.

Ons kantoor is gelegen in Eindhoven dus de enige voorwaarde is dat je bereid bent naar het zuiden van het land te komen. We zijn, zoals het er nu uitziet, bezig van ongeveer 12 tot 16 uur. Wij zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje, dus daar hoef je niet naar om te kijken.

We zien jullie graag komende vrijdag verschijnen en laten jullie sowieso niet met lege handen naar huis gaan. Overigens is er plek voor tien man, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt.