Doorgaan naar artikel
De deelnemers van Expeditie Poolcirkel
Tim Damen
Tim Damen
Profiel

Expeditie Robinson zit erop, maar de volgende expeditie komt eraan. In het voorjaar van 2014 staat Expeditie Poolcirkel op het programma. Dit zijn de deelnemers.

RTL 5 heeft eerder bekendgemaakt dat autocoureur Tim Coronel, actrice Imanuelle Grives, zangeres Leonie Meijer, bokster Esther Schouten en judoka Mark Huizinga mee gaan doen in de expeditie die naar de poolcirkel gaat. De laatste vijf kandidaten die mee gaan doen aan het programma zijn presentator Curt Fortin, zanger Felix Maginn, presentatrice Aicha Marghadi, actrice Chava voor in ’t Holt en acteur Mamoun Elyounoussi.

Expeditie Poolcirkel gaat zich afspelen in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland. De tien bekende Nederlanders moeten in 24 dagen een route naar de poolcirkel afleggen. Onderweg worden ze geconfronteerd met strenge weersomstandigheden en fysieke uitdagingen. Het is belangrijk om opdrachten te winnen, omdat dit de positie van de deelnemer in groep kan versterken of verzwakken. Elke aflevering moet een BN’er het strijdtoneel verlaten. De finale tussen de laatste twee kandidaten vindt plaats op een spectaculaire locatie op de poolcirkel.