Doorgaan naar artikel
Vanavond op tv: MTV Unplugged: Miley Cyrus
Tim Damen
Tim Damen
Profiel

Er valt heel wat te vertellen over Miley Cyrus, maar wat vooral vergeten lijkt te worden is dat ze een rasartiest is. Haar geweldige stem heeft ze te danken aan haar vader, die als countryzanger naam heeft gemaakt in de Verenigde Staten. De kwaliteiten van de jonge ster komen maximaal naar boven tijdens haar Unplugged-optreden voor MTV.

De show laat in een intieme setting de kracht van Miley Cyrus zien. MTV Unplugged optredens staan garant voor verrassende interpretaties van bekende nummers. In het geval van de ster is het niet anders. Zo is Madonna special guest en zingen samen een mash-up van Don’t Tell Me en We Can’t Stop.

Maar ook zonder de Queen of Pop weet Miley zich prima staande te houden. Het podium, wat geheel gewijd lijkt aan haar vaders genre, wordt optimaal benut met line-dance en cowgirls. Na haar eerdere veel besproken optredens voor MTV tijdens de EMA en de VMA vorig jaar kan de Unplugged-sessie niet ontbreken. Miley Cyrus is een artiest waar niet meer men niet meer omheen kan.

MTV Unplugged: Miley Cyrus is vanavond vanaf 21.35 uur te zien bij MTV.