Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST: De spoilers – Voor wie kiest Vincent?
Romy Steiger
Romy Steiger
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De zomerstop komt langzaam maar zeker steeds meer in beeld, maar we hebben nog weken te gaan voordat het zover is. Het verhaal van Goede Tijden Slechte Tijden zal de komende tijd dan ook vermoedelijk langzaam maar zeker opbouwen naar een nieuw hoogtepunt. Voor het zover is hier eerst de spoilers van komende week.

maandag

Maandag 5 mei:
Lucas begint zich maandag steeds meer te beseffen dat de toekomst van Menno in zijn handen ligt. Ondertussen wordt Nuran in levensbedreigende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Vincent vecht met zichzelf, voor wie moet hij nu echt kiezen, Nina of Milou?

dinsdag

Dinsdag 6 mei:
Bing krijgt te horen wat er met Nuran is gebeurd en wil niets anders dan wraak nemen. Ondertussen denkt Menno dat Noud niets goeds voor heeft met zijn relatie en probeert hem daarom bij Lucas weg te houden. Nuran krijgt deze aflevering zeer slecht nieuws.

Woensdag

Woensdag 7 mei:
De spanning tussen Menno en Lucas wordt groter en groter en Noud merkt dit maar al te goed. Lorena wil uit de problemen komen en denkt er over na hoe ze dit kan oplossen. Rikki krijgt steeds meer plezier met Anton en zorgt ervoor dat hij haar uitnodigt voor een nieuwe sportieve dag.

donderdag

Donderdag 8 mei:
Wiet en Sjoerd komen tot een vervelende ontdekking over Sjors. Nina wil zeker zijn dat Vincent voor haar kiest en doet hem een voorstel waar hij mee instemt. Ondertussen wil Lorena Nina toch een hak zetten en zoekt naar een manier om dit te doen. Maxime vangt per ongeluk een gesprek op, wat haar doet besluiten op onderzoek uit te gaan.

Vrijdag

Vrijdag 9 mei:
Rikki ontdekt hoe Anton haar ziet, wat haar beeld doet veranderen. De date met Roel was leuk en dat deelt Bianca dan ook al te graag met haar vriendinnen. Aysen wil Nuran in het ziekenhuis bezoeken, maar daar zit Nuran niet op te wachten. Ondertussen laat Sjors aan Aysen weten dat ze het wraakplan niet meer ziet zitten.