Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 06 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In de GTST spoilers – Week 06 2015 lees je dat Thijs zich langzaam maar zeker in de problemen werkt. Samen met Bing heeft hij een illegale gokwedstrijd gehouden en de politie komt dit op het spoor. Een lastig moment voor hem, net nu hij probeert om Noud vrij te krijgen van de verdenking van het toedienen van spierverslappers bij Daryl, wat overigens ook de schuld is van Thijs en Bing. Hoe dit zich verder ontwikkelt zien we komende week in Goede Tijden Slechte Tijden.

maandag

Maandag 2 februari:
Sjoerd wordt vandaag afgewezen en net als iedere andere man baalt hij hier natuurlijk verschrikkelijk van. Toch wil hij de hoop niet opgeven. De politie weet van het illegale gokken in Boks en is de organisatoren op het spoor. Bianca heeft er altijd nog moeite mee om Anton te vertrouwen. Ze dringt zich daarom op bij Anton en dwingt hem haar mee te nemen naar een werkuitje.

dinsdag

Dinsdag 3 februari:
Het gaat niet goed met Nina en daarom reizen Ludo en Janine af naar Zwitserland om aan haar bed te kunnen zitten. Sjoerd krijgt vandaag problemen met het machtsvertoon van Aysen. Thijs heeft iemand op het oog om de schuld te geven van het illegale gokken. Hij wil zelf namelijk niet voor de problemen opdraaien. Wie hij op het oog heeft is onbekend.

Woensdag

Woensdag 4 februari:
Anna doet zich voor als iemand anders om Wiet te kunnen helpen met een probleem. Ondanks dat Thijs er alles aan doet om niet in de problemen te komen moet hij zich vandaag toch verantwoorden op het politiebureau. Wanneer Sjors vandaag een ontdekking doet in de gokzaak kan ze dit absoluut niet voor zichzelf houden.

donderdag

Donderdag 5 februari:
Vandaag is het werkuitje van Anton, dat alleen voor hem en zijn collega’s bedoeld is. Toch laat Bianca zich er niet wegsturen en blijft er eigenwijs aanwezig. Wanneer Ludo een specialist laat invliegen voor Nina hopen Janine en hij op een wonder voor haar toestand.

Vrijdag

Vrijdag 6 februari:
Wiet kan maar moeilijk zijn met het feit dat Rikki auditie mag doen, maar probeert dit toch voor haar vriendin. Janine wil hoe dan ook Nina niet opgeven, maar heeft het vermoeden dat Ludo hier heel anders over denkt. Bianca probeert het goed te maken met Anton, maar daar heeft hij geen boodschap aan.

Komende week zie je alles wat je hierboven lees in de GTST spoilers – Week 06 2015.

Foto: Otto van den Toorn