Doorgaan naar artikel
Winnen! Voorpremièrekaarten Warcraft The Beginning
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Op 31 mei is er een speciale voorpremière bij Vue Bioscopen in Hilversum. Voor deze actie mogen wij drie keer twee kaarten weggeven onder onze bezoekers.

In Warcraft The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige orks. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de orks, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

DVD algemeen

Stuur je adres en jouw antwoord op de volgende vraag met als onderwerp “Warcraft naar prijsvraag@nieuwerwets.tv. LET OP!, de voorpremière is 31 mei, doe alleen mee als je ’s avonds 31 mei om 20.00 uur aanwezig kunt zijn in Hilversum. Weet jij het juiste antwoord, dan zit jouw prijs binnenkort misschien wel bij jouw in de mail. Meedoen kan tot 30 mei 2016.

Waar is hoofdrolspeler Travis Fimmel nog meer bekend van?  Stuur je antwoord snel naar ons door.

Het leuke aan deze voorpremière is dat er na de film de mogelijkheid is om de gloednieuwe game Overwatch te spelen op het grote doek. Daarnaast krijgt iedereen ook nog eens World of Warcraft Battlechest mee naar huis, de volledige game tot en met de laatste uitbreiding. Meedoen kan dus tot en met 30 mei 2016.