Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST: De spoilers – Schiet Aysen Bing neer?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Tim is terug, dat is zeker. Maar wanneer hij weer terugkomt bij de bewoners is nog maar de vraag. In de spoilers van deze week is er niets over te lezen, maar wel over alle andere spannende gebeurtenissen in de serie.

maandag

Maandag 19 mei:
Sjors mist Tim steeds meer en besluit om opnieuw naar het meer te gaan. Aysen kan het ondertussen niet hebben dan Bing haar aftroeft en wil dit eigenlijk niet over zich heen laten komen. Nuran krijgt een ongeluk met haar rolstoel, iets wat ze er natuurlijk niet bij kan hebben. Maxime zit met de relatie van Vincent en Nina in haar maag en probeert er alles aan te doen dit te sturen.

dinsdag

Dinsdag 20 mei:
Jef raakt in discussie met Maxime over de manier waarop ze de relatie tussen Nina en Vincent aan moeten pakken. De ruzie tussen Nina en Lorena loopt ook verder op wanneer Lorena Nina een hak zet. Wiet is blij wanneer Rikki haar weer dichterbij laat komen. Ondertussen zet Sjors de familie Bouwhuis op z’n kop wanneer ze haar beweringen uit.

Woensdag

Woensdag 21 mei:
Aysen kan de situatie niet meer aan en gaat met een pistool op Bing af. Lucas krijgt slecht nieuws van Menno doordat hij een nieuwe baan heeft. Nuran wil geen gezeur meer aan haar hoofd en stuurt uiteindelijk iedereen weg. Noud zoekt hulp bij Laura in een lastige situatie.

donderdag

Donderdag 22 mei:
Wiet komt tot de ontdekking dat Rikki verliefd is op iemand. Bing moet ondertussen een beslissing nemen in een enorm dilemma. Janine vindt dat Bianca werk moet maken van Roel, Bianca denkt daar echter anders over. Nuran ontdekt dat het afstoten van iedereen niet de beste beslissing is.

Vrijdag

Vrijdag 23 mei:
Julia denkt dat Sjors Tim niet los kan laten. Ondertussen vraag Bianca bij Rikki door naar haar verliefdheid en ze voelt zich hierdoor niet op haar gemak. Lucas neemt een besluit wat tegen zijn diepste gevoelens in gaat.