Doorgaan naar artikel
Recensie: Bordspel – Expeditie Robinson
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Expeditie Robinson is op dit moment één van de meest gevolgde programma’s op televsie. De samensmelting is net geweest en de kandidaten moeten echt ieder voor zich gaan vechten voor de plekken de komende week. Zelf meedoen is, sinds het programma alleen nog BN’ers toelaat, niet meer mogelijk, of toch wel?

Sinds enkele weken is er namelijk het Expeditie Robinson-bordspel. Als echte overlever kunnen spelers volgens de makers van het spel vanaf nu meedoen aan Expeditie Robinson volledig met groepsfase, samensmelting en natuurlijk de individuele-fase. Gedurende het spel zijn er verschillende opdrachten die uitgevoerd moeten worden.

Expeditie Robinson Bordspel

Echte fysieke proeven zijn er niet, maar toch zullen ze herkenbaar zijn voor de kijker. Dit maakt het spel al direct leuk en uitdagend. Tevens geldt dat, alhoewel het spel met twee gespeeld kan worden, het leuker is dit met meerderen te doen. Vooral omdat in de groepsfase de spelers nog samenspelen en er in de individuele fase bijvoorbeeld ook gestemd moet worden. Met twee man is daar weinig spanning in natuurlijk.

Het spel kost ongeveer 25 euro en biedt spelers en vooral kijkers van het programma vele leuke avonden vol met herkanbare opdrachten, samenzweringen en natuurlijk een winnaar.