Doorgaan naar artikel
Gaby Blaaser is het nieuwe gezicht van GTST eind november
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond heeft Lorena Meerdijk verlaten. Niet definitief, zo lijkt het, maar voorlopig zien we haar niet terug in de serie. Er is dus plek voor een nieuw personage, ondanks dat Anna Bouwhuis net haar intrede heeft gedaan. Zijn is namelijk op de plek van Nuran de serie binnengekomen. Gisterenavond is tevens bekend geworden wie die rol gaat innemen. Het wordt een personage die wordt toegevoegd aan de familie van een reeds bestaande personage. Gaby Blaaser speelt namelijk Sacha Kramer, de zus van Thijs Kramer.

Thijs betrad afgelopen zomer de serie als nieuw personage van een nog niet gevormde familie. Als advocaat van Veltman speelde hij een cruciale rol en alhoewel Veltman dood is, is hij altijd nog belangrijk vanwege bijvoorbeeld de ontvoering van Lucas. Sacha zal daar natuurlijk niet mee te maken krijgen, maar onbekend is wat haar rol wel gaat zijn.

Gaby Blaaser is geen onbekende in de televisiewereld. Ze speelde onder andere in Onderweg naar Morgen en loopt al mee sinds 2007. Eind november is ze voor het eerst te zien in GTST.