Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 05 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Bianca heeft maar weinig vertrouwen in Anton. Natuurlijk is hij in het verleden al vreemd gegaan, maar nu ze zelf een baan heeft lijkt hij nog meer vrijheid te hebben dan ooit te voren. Ze vertrouwt hem niet en doet hier onderzoek naar. Wanneer ze deze week iets denkt te ontdekken gaat ze vervolgens echter te ver. Dit en meer lees je deze week in de GTST spoilers – Week 05 2015.

maandag

Maandag 26 januari:
Anton heeft het op zijn werk heel leuk met een collega en wanneer Bianca dit ziet wordt ze er zeer onzeker van. Janine en Maxime hebben plannen voor Banditas en spreken samen door hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen. Thijs pleegt vandaag een mysterieus telefoontje, waarover is nog niet helemaal duidelijk.

dinsdag

Dinsdag 27 januari:
Het valt Rikki vandaag op dat Sjoerd bijzonder veel aandacht heeft voor Aysen. Wiet kan ternauwernood een huishoudelijk ongeluk voorkomen en Sjors schiet uit haar slof wanneer ze dit ziet. Ludo regelt volgens Janine achter haar rug om zaken en ze verwijt Ludo dit. Wanneer Sjoerd in een verkeerscontrole belandt, loopt dit anders af dan hij van te voren had verwacht.

Woensdag

Woensdag 28 januari:
Wanneer Wiet haar seksuele voorkeur uit aan Bing, wordt ze keihard door hem uitgelachen. Op het moment dat Bianca een sollicitatie afneemt is ze er met haar gedachten niet bij. Rikki heeft het gevoel dat Sjoerd niet toegeeft aan zijn gevoelens en vraagt zich af waarom dat zo is. Sjoerd weet dat hij los zal moeten komen van Rikki.

donderdag

Donderdag 29 januari:
Laura laat Bianca vandaag zien dat ze veel te ver is gegaan. Ondertussen voelt Anton zich op zijn werk enorm opgelaten. Dit hangt vermoedelijk samen.

Vrijdag

Vrijdag 30 januari:
Wiet loopt vandaag een topkans mis doordat ze besluit te spijbelen. Vincent mag van Ludo niet voor het bedrijf van Nina werken. De vraag is echter wat hij erover te zeggen heeft. Er lijkt een ruzie tussen Sjors en Wiet te ontstaan en Tim probeert dit te voorkomen. In de zaak rondom het illegale gokken doet Aysen vandaag een nieuwe ontdekking. Thijs moet van Sacha iets doen om Noud te helpen.

Dit en meer is er volgens de GTST spoilers – Week 05 2015 te zien komende week.

Foto: Otto van den Toorn