Doorgaan naar artikel
Tony Hawk’s Pro Skater 5 trailer
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Activision heeft de eerste langverwachte trailer van de nieuwe Tony Hawk’s Pro Skater 5 gelanceerd. Bekijk de gameplay en oordeel zelf in de comments.

In de trailer zie je een aantal Pro Skaters losgaan op een aantal verschillende banen waaronder oude bekende die de veteraanspelers van de Tony Hawk serie wel zullen herkennen. Op de achtergrond hoor je “Black Sap Scriptures” van de punkband Plague Vendor’s terwijl de Skaters bekend en onbekend de gameplay showen en lol trappen. Er zullen zoals in de vorige games een paar verborgen skaters zijn die je vrij zal moeten spelen, welke dit zijn is nog niet bekend.

Naast een tweetal oude levels biedt Tony Hawks een reeks compleet nieuwe levels, hierin ligt de focus op uitdagende doelen en perfecte beheersing. Met de multiplayer kom je razendsnel in actie met maximaal 20 vrienden of onbekende. Wat je eerder in Tony Hawks games alleen kon doen, is nu ook online met een stel vrienden mogelijk. Online is het sowieso heel gaaf, want je kunt eigen skateparken ontwerpen en die delen met andere spelers. Zie meer over deze functies in mijn vorige bericht hier

Tony Hawk’s Pro Skater 5 verschijnt op 2 oktober 2015 voor PlayStation®4 en Xbox One.