Doorgaan naar artikel
Gameplay trailer LawBreakers
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Een paar dagen geleden werd het spel LawBreakers aangekondigd. Het spel is het project van Cliff Bleszinski (Unreal Tournament, Gears of War) en Arjan Brussee (Killzone). 

Maar nu is er eindelijk gameplay te zien en dat ziet er absoluut geweldig uit. De game zou je kunnen omschrijven als een mix tussen een schietspel en iets zoals League of Legends of DotA. Oftwel: een schietspel met teams waarbij het erop lijkt dat je verschillende soorten personages krijgt met verschillende vaardigheden. Hiermee valt het een beetje in dezelfde categorie als bijvoorbeeld Dirty BombBattleborn en Blizzard’s Overwatch.

Iets wat het spel misschien zal onderscheiden is de snelle actie gepaard met low gravity (weinig zwaartekracht, waardoor je bijzonder hoog kan springen) en hierdoor krijgt het spel ook een beetje de sfeer van een Unreal Tournament. En om heel eerlijk te zijn worden wij er behoorlijk enthousiast van om te zien dat Cliff Bleszinski weer aan zo’n game werkt.

Meer is er momenteel nog niet over LawBreakers bekend, maar de komende dagen vindt PAX Prime plaats in Seattle, dus wie weet krijgen we binnenkort meer informatie.