Doorgaan naar artikel
Nieuwe trailer Zoolander 2
Douwe Knook
Douwe Knook
Profiel

Vandaag is de nieuwe trailer voor Zoolander 2 verschenen, een vervolg op het in 2001 verschenen Zoolander. Ben Stiller keert terug in de rol van mannelijk model en actieheld Derek Zoolander, wederom bijgestaan door Owen Wilson in de rol van Hansel. Wie ook terug zal keren is Will Ferrell als slechterik Mugatu. Verder bestaat de cast uit een waslijst met sterren waaronder Benedict Cumberbatch, Penélope Cruz, Olivia Munn en Justin Bieber.

De film is geschreven door Justin Theroux, die eerder het scenario schreef voor onder andere Tropic Thunder en Iron Man 2. Zoolander 2 lijkt het verhaal op te pakken waar het eerste deel stopte en belooft een groot aantal slapstick-achtige grappen. Daarnaast doet de trailer ook wel enigszins denken aan Tropic Thunder in de manier waarop het beroemdheid en sterallures op de hak neemt.

Hoewel de originele Zoolander niet door iedereen even positief ontvangen werd, heeft de film over de jaren toch een behoorlijke cultstatus weten te bereiken. Of dit nieuwe deel net zo’n succes zal worden zullen we zien op 11 februari 2016, wanneer de film in de Nederlandse bioscoop verschijnt.