Doorgaan naar artikel
Rock Werchter ticketprijzen bekend gemaakt
Wilco Beuckens
Wilco Beuckens
Profiel

Zojuist heeft Rock Werchter de ticketprijzen bekend gemaakt voor de editie van 2016. Niet alleen de tickets worden duurder, maar ook de drank- en voedselbonnen krijgen een prijsverhoging.

Aanstaande zaterdag start de verkoop van Rock Werchter 2016. Vandaag maakte de organisatie de prijzen van de tickets bekend. Dagkaarten kosten €100 (5 euro duurder) en weekendkaarten €237 (10 euro duurder).

De grootste prijsverhoging zit hem echter in de drank- en voedselbonnen. Waar je al jaar en dag €2,50 voor een bon betaald kost dezelfde bon volgend jaar €2,75. Dan moet je ze wel met je pinpas kopen op het festivalterrein. Mocht je bonnen cash willen aanschaffen betaal je zelfs €3,00 per bon. Dit is een fikse stijging. Het is nog wel mogelijk om voor het festival al bonnenvouchers aan te schaffen. Normaal kosten deze vouchers in de voorverkoop €2,40. Dit jaar kosten ze €2,50.

Ten slotte breidt festivalcamping The Hive dit jaar uit met het The Hive Resort. Net als op het Hurricane Festival is het resort een apart stuk camping dat dichtbij het festivalpark ligt. Het kleine stukje camping kent zijn eigen parkeerterrein waardoor er minder ver gesjouwd moet worden. Daarnaast biedt het Resort de mogelijkheid om vooraf tenten te reserveren die daar al worden opgezet. Meer informatie vind je hier

Tickets voor Rock Werchter 2016 gaan aanstaande zaterdag om 09:00 in de verkoop via Ticketmaster.be