Doorgaan naar artikel
Bandai Namco kondigt games aan voor 2016
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Met een behoorlijk aantal goede games heeft Bandai Namco een mooi 2015 achter de rug. Echter is dat geen reden om rustig aan te doen, want de uitgever komt meteen al met wat nieuwtjes voor 2016.

One Piece: Burning Blood zal in juni niet alleen naar de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One komen, maar ook naar de PC. Daarnaast is ook de inhoud bekendgemaakt voor de speciale Marineford Edition. Deze bevat de game, twee figurines en een artbook.

Begin februari zal Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 eindelijk uitkomen. Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Bandai Namco een nieuwe trailer vrijgegeven, die vind je hierboven.

Tales of Symphonia, één van de meest geliefde games uit de Tales Of-series, zal vanaf 2 februari beschikbaar zijn op Steam. Iedereen die Tales of Zestiria op steam had gepre-orderd, krijgt de game helemaal gratis!

Tenslotte is er ook nog een nieuwe trailer verschenen voor Digimon Story Cybersleuth. De game verschijnt 5 februari voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Februari wordt dus een belangrijke maand voor Bandai Namco en er is meteen al een hoop voor gamers om naar uit te kijken in 2016!