Doorgaan naar artikel
HITMAN World of Assassination trailer en voorverkoop gestart
Dennis de Caes
Dennis de Caes
Profiel

De voorverkoop voor de langverwachte nieuwe HITMAN van Io-Interactive gaat vandaag weer van start. Spelers kunnen vanaf vandaag de ‘Intro Pack’ of de ‘Full Experience’ reserveren, die allebei toegang garanderen tot de binnenkort verwachte beta. Daarnaast is er een nieuwe trailer uitgebracht, “World of Assassination“.

De releasedatum van dit nieuwste deel staat gepland op 11 maart. HITMAN zal uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. De beta van HITMAN zal starten op 12 februari voor de PlayStation 4-spelers en zal op 14 februari weer aflopen, voor de PC spelers zal de beta toegankelijk zijn van 19 februari tot 21 februari. Iedereen die de game reserveert, zal ook het ‘klassieke’ REQUIEM-pakket krijgen met exclusieve in-game digitale items geïnspireerd door Hitman: Blood Money, inclusief het Requiem Legacy witte pak, het Blood Money-shirt, de stropdas en de handschoenen, de chromen ICA-19 met geluiddemper en het witte badeendexplosief.

PlayStation 4-gebruikers zullen ook nog exclusieve toegang krijgen tot “The Sarajevo Six: 6 Bonus Contracts”, waarbij Agent 47 de wereld rond moet reizen om zes voormalige leden van de paramilitaire eenheid CICADA uit te schakelen in een op zichzelf staande verhaallijn.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat HITMAN in episodes uit zal komen, daar lees je hier meer over.