Doorgaan naar artikel
Nieuwe Sniper Elite 4 gameplaytrailer geeft veel informatie
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

De vandaag uitgekomen Sniper Elite 4 gameplay trailer laat ruim zes minuten aan in-game-beeldmateriaal zien. De trailer gaat met beelden uit het spel zelf in op verschillende kenmerken. Dit geeft een goede blik van wat we kunnen verwachten als Sniper Elite 4 op 14 februari uitkomt.

De trailer begint met de setting: het fascistische Italië in de Tweede Wereldoorlog. Jouw rol is die van sluipschutter die op gevaarlijke missies gaat om sleutellocaties te verwoesten of belangrijke personen uit te schakelen. Na deze introductie krijgen we vijf categorieën uitgelegd: campaign, combat, enemies, weapons en multiplayer.

De campaign zal bestaan uit verschillende missies die zich afspelen op maps die allemaal groter zijn dan eerder Sniper Elite-maps. Ook zul je het hele verhaal met z’n tweeën kunnen spelen. De gevechten zullen bestaan uit schieten van veraf en dichtbij, het stilletjes neerhalen van de vijand en het opzetten van valstrikken. Er zitten veel verschillende vijanden in Sniper Elite 4, bijvoorbeeld soldaten met radio of flares. Deze kunnen je het aardig moeilijk maken, maar eenmaal uitgeschakeld kun je hun attributen tegen je vijanden gebruiken. Voor de verschillende gevechten zul je ook wapens nodig hebben en deze zijn er gelukkig genoeg. Van scherpschuttersgeweren tot granaten en van mijnen tot antitankgeweren, alles is aanwezig. Mocht dit arsenaal nog niet genoeg voor je zijn kun je vele geweren ook nog uitrusten met upgrades en skins.

In deze Sniper Elite 4 gameplaytrailer valt dus veel te zien. Mocht je er nog geen genoeg van krijgen kijk dan hier de livestream terug met ruim een uur aan gameplay en houd onze site in de gaten voor meer nieuws.