Vikings: Wolves of Midgard releasedatum bekend

Britt Luttik, 16 februari 2017
Profiel

Ontwikkelaar Gamesfarm heeft via het PlayStation Blog de Vikings: Wolves of Midgard releasedatum bekendgemaakt. Dat zal voor de PS4 28 maart zijn. Hoewel Xbox en PC niet vermeld zijn, zal voor beiden vermoedelijk op dezelfde datum de release zijn. Eerder werd al aangekondigd dat Vikings: Wolves of Midgard in het voorjaar van 2017 zou uitkomen. Volgens Gamesfarm zijn ze op dit moment met de laatste ontwikkelfases bezig van Vikings.

Vikings: Wolves of Midgard is een actie-RPG spel, gebaseerd op de Noorse mythologie. Daarin neemt de speler de rol in van een viking die tegen het kwaad moet vechten om de clan te beschermen. Er zijn verschillende wapens om mee te vechten waaronder een zwaard, een hamer, een staf, een boog en bijlen. Dankzij een geavanceerd systeem is het mogelijk om de wapens te upgraden.

Naast het hoofdverhaal heeft de ontwikkelaar ook ‘New Game+’-modus toegevoegd, waarbij je karakter zich tot het maximale kan ontwikkelen en alle wapensets beheersen. Daarnaast is er een ‘Trials of the Gods‘-modus waarbij de speler extra uitgedaagd wordt en ook meer beloond.

Op Steam is het mogelijk om Vikings: Wolves of Midgard alvast te pre-orderen met maar liefst 15% korting. Daarnaast ontvang je exclusieve pre-order-bonussen, waaronder een outfit, een clan-symbool, een digitaal artbook en een digitale soundtrack

Lees volledig artikel