Doorgaan naar artikel
Sniper Ghost Warrior 3 Challenge mode trailer
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Voorafgaand aan de release van Sniper Ghost Warrior 3 komen er een aantal nieuwe trailers uit. Zo is er nu ook de Sniper Ghost Warrior 3 Challenge mode trailer die meer laat zien van de open wereld en de verschillende manier van spelen in deze game.

De trailer laat de zoals eerder genoemde Challenge mode zien. Een groot verschil dat je gelijk op zal vallen, is de HUD. In de HUD zijn bijna alle aanwijzingen en extra’s die je gewend bent weg. Zo zul je als speler moeten vertrouwen op je eigen kunnen. Je zal bijvoorbeeld wel de drone kunnen gebruiken en vijanden kunnen taggen, maar haal je de drone terug dan zullen de tags ook verdwijnen, een echte uitdaging. De Challenge mode is hele andere koek dan de normale manier van spelen in de campaign-modus.

In de trailer zien we een van de Side Op-missies waarin de speler een raketsilo onschadelijk moet maken. Deze zit uiteraard in een zwaarbeveiligde basis en het moet allemaal gebeuren zonder ontdekt te worden of in ieder geval niet voor de missie voltooid is. Verstop dus de vijand wanneer je hem hebt neergehaald en zorg dat je geen spoor achterlaat. Je zult alles uit de kast moeten halen om deze missie tot een goed einde te brengen, gaat het jou lukken?

De Challenge-modus is een hele nieuwe variant van de standaard Side Op-missies en zorgt voor meer uitdagingen voor de spelers los van de hoofdmissies. We zullen nog even moeten wachten voordat we er zelf aan kunnen geloven; Sniper Ghost Warrior komt namelijk pas op 25 april 2017 uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De game zou al op 4 april uitkomen, maar gamestudio CI Games wilde graag zoveel mogelijk feedback verwerken uit de beta in hun eindproduct, meer informatie over het uitstellen van Sniper Ghost Warrior 3 lees je hier.