Doorgaan naar artikel
Xbox FanFest aangekondigd door Microsoft
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

De kaarten voor het Xbox FanFest zijn vanaf morgen verkrijgbaar, zo kondigde Microsoft aan. Tijdens het driedaagse evenement kunnen mensen met een ticket toegang krijgen tot de Microsoft E3 2017 persconferentie op zondag 11 juni. Daarnaast kunnen bezoekers met een ticket tijdens een privé-evenement aan de slag met Project Scorpio en de verwachte games. Het evenement loopt van zondag 11 juni tot en met dinsdag 13 juni. Op de eerste dag vindt er een briefing plaats in Los Angeles waar tickethouders een rugzak vol met gamegoodies ontvangen.

Voor het evenement zijn vijfhonderd tickets beschikbaar. De eerste vierhonderd tickets zijn vanaf morgen online verkrijgbaar. Vanaf zes uur ’s ochtends PST (15.00 uur in NL) worden de tickets gedurende de hele dag verkocht onder het mom van: ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Belangrijk om te weten is, dat een credit card nodig is om een ticket te kunnen reserveren. Verder moet je voor het evenement minimaal 21 jaar oud zijn en een Xbox Live gamertag hebben. De overige honderd tickets worden via verschillende promoties weggeven. Om te zien wanneer deze promoties starten kun je #XboxFanFest op Twitter volgen.

Eerder liet Microsoft weten dat Project Scorpio volledig onthult zal worden tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 2017. De specificaties van Project Scorpio kun je hier vinden.