Doorgaan naar artikel
Expeditions: Viking release is nu beschikbaar
Cindy van Gerwen
Cindy van Gerwen
Profiel

Gisteren was de Expeditions: Viking release. Expeditions: Viking is het vervolg op Expeditions: Conquistador. Deze turn-based-tactische-RPG combineert een klassieke computer RPG met een vergevorderd, op skills gebaseerd, vechtsysteem. Na twee jaar ontwikkeling is CEO Ali Emek, van ontwikkelaar Logic Artists, erg trots om Expeditions: Viking te presenteren aan het publiek. Om dat te vieren krijgen kopers een week lang 10% korting op de game op Steam.

Expeditions: Viking release

In Expeditions: Viking ben jij het opperhoofd van een Viking-clan en heb je een eigen dorpje. Om je naam te vestigen in de geschiedenis is er veel kracht en rijkdom nodig. Op die manier kun je, je dorp te laten groeien. Op de Noorse landen is er weinig te halen en dus vaar je naar het westen, naar een eiland waar men spreekt over grote schatten die voor het oprapen liggen.

Expeditions: Viking is vanaf nu beschikbaar op de PC via Steam voor €29,99. Daarnaast is er een deluxe edition voor €34,99 met daarin een digitaal artbook en de originele soundtrack. Lees binnenkort de review op NWTV.