Doorgaan naar artikel
For Honor Season 2: Shadow & Might binnenkort van start
Aloys van Outersterp
Aloys van Outersterp
Voormalig hoofdredacteur
Profiel

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat For Honor Season 2: Shadow & Might op 16 mei van start zal gaan. Deze gratis update voor For Honor brengt nieuwe helden, maps en gear, zo laat men in een persbericht weten:

In de strijd tussen de drie dodelijke facties, de Ridders, de Vikingen en de Samoerai, betreden twee nieuwe Helden het slagveld:

· Shinobi (Samoerai Assassin) – De Shinobi zijn stille krijgers. Ze gaan geruisloos op de vijand af en doden met precisie dankzij een leven lang gedisciplineerde training. Ze maken gebruik van de traditionele Japanse Kusarigama.

· Centurion (Ridder Hybrid) – Centurions zien het slagveld als een schaakbord. Centurions maken gebruik van de Gladius en door te vertrouwen op korte-afstand strategieën komen zij gemakkelijk langs de verdediging van de vijand.

De twee nieuwe maps, Forge en Temple Garden, verbreden het aanbod aan slagvelden voor de multiplayer. Season Two voegt ook Epic Gear toe aan For Honor. Deze nieuwe zeldzaamheidsrang voor uitrusting zorgt ervoor dat de maximale gear score verhoogd wordt en dat het gehele uitrustingssysteem in de game nog meer gebalanceerd wordt.

Ter voorbereiding op For Honor Season 2: Shadow & Might zal er nog een update verschijnen om de netwerkstabiliteit te verbeteren. Vervolgens zullen Season Pass-bezitters op 16 met de nieuwe content aan de slag kunnen, voor overige spelers zal dit op 23 mei zijn.