Mighty Gunvolt Burst aangekondigd voor 3DS en Switch

Geschreven door Joost Klein Middelink op 19 mei 2017 - Games

Inti Creates gaat dit weekend twee nieuwe games onthullen, maar dankzij Famitsu is een ervan nu al bekend. Zo is Mighty Gunvolt Burst aangekondigd voor Nintendo Switch en 3DS.

Het spel bouwt voort op de 3DS-spellen van Azure Striker Gunvolt maar brengt ook nieuwe toevoegingen. Zo zal er een personage-groei-systeem komen en een Burst Combo. Met die laatstgenoemde krijg je extra punten als je ook naastgelegen vijanden verslaat.

Momenteel zijn er twee speelbare personages aangekondigd: Beck van Mighty No. 9 en Gunvolt van de gelijknamige games. De Switch-versie zal HD-rumble bevatten, die voelbaar is bij het zoeken naar items.

Mighty Gunvolt Burst zal als digitale download beschikbaar komen, maar wanneer dit zal gebeuren is vooralsnog onbekend. Meer informatie zal dit weekend bekend worden gemaakt als de spellen officieel aangekondigd worden.

Relevante berichten
Splatoon 2 singleplayer trailer uitgeplozen
Eerder deze week is een speciale Splatoon 2 singleplayer trailer verschenen...
Korte Ultra Street Fighter II reclame online gezet
Nintendo UK heeft een korte Ultra Street Fighter...
Bekijk de ARMS Direct hier terug
Lag jij afgelopen nacht net als de meeste Nederlanders al te slapen toen de ARMS Direct werd uitgezonden, dan hebben we goed nieuws. We hebben de volledige...