Doorgaan naar artikel
Vermoedelijke Marvel vs Capcom Infinite personagelijst gelekt
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Volgens een bericht op de NeoGAF forums is de vermoedelijke Marvel vs Capcom Infinite personagelijst gelekt. In de post geeft de persoon in kwestie aan toestemming te hebben om de lijst door te geven. Hier zitten naast personages die al waren aangekondigd ook nieuwe personages bij. Enkelen van hen zijn al eerder in Marvel vs Capcom-spellen verschenen, maar er zijn ook complete nieuwkomers voor de serie.

Zo zou Capcom oude bekenden als Dante, Arthur en Morrigan krijgen en daarbij nieuwe personages als Monster Hunter en Jedah. Voor Marvel geldt hetzelfde met de bekende Hulk, Spider-Man en Thor en nieuwelingen als Gamora en Ant-Man. De recente Marvel-films lijken een grote rol te spelen voor de personages in Marvel vs Capcom Infinite. Verder zegt de plaatser van het bericht ook dat het Capcom-deel nog een personage zou missen. Hijzelf verwacht dat dit Frank West gaat zijn. Op de lijst staan overigens niet alle personages die eerder al wel bevestigd zijn, zoals Sigma.

Natuurlijk moet het bericht met een korreltje zout genomen worden en zal er waarschijnlijk een hoop meer bekend worden tijdens de E3. Mocht je de E3 op groot scherm willen beleven met medegamers, dan kan dat tijdens de E3XP in Eindhoven.