Doorgaan naar artikel
Zo krijg je alle Pokémon GO Eevee evoluties
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

Dit artikel gaat over hoe men Eevee kan evolueren in alle mogelijke evoluties in Pokémon Go.

Eevee is een speciale Pokémon. Hij/zij is namelijk de enige die kan evolueren in wel acht verschillende vormen. Met dit artikel willen we je meegeven hoe dit bijzondere beestje handmatig geëvolueerd kan worden.

Eevee kan willekeurig geëvolueerd worden in: Flareon, Vaporeon en Jolteon. Daar is eenmalig ook een naam voor te gebruiken, maar verder heb je hier geen invloed meer op. Spelers kunnen bij de andere evoluties kiezen welke evolutie ze krijgen. Hier zijn drie manieren voor.

Nickname-methode

Het eerste trucje kan maar één keer per evolutie toegepast worden. Hierbij hernoem je de Pokémon voordat je gaat evolueren; de volgende nicknames leveren de onderstaande uiteindelijke vormen op:

  • Pyro voor Flareon
  • Rainer voor Vaporeon
  • Sparky voor Jolteon
  • Sakura voor Espeon
  • Tamao voor Umbreon
  • Rea voor Glaceon
  • Linnea voor Leafeon
  • Kira voor Sylveon

Hierna kun je ze eventueel weer hun originele naam geven.

Buddy-methode

Een andere handige manier om de drie van de evoluties te bemachtigen, is om Eevee als buddy in te zetten en hier iets mee te doen. Je moet er tien kilometer mee lopen voor twee van de drie via de buddy-methode. Vervolgens kun je hem/haar overdag (voor Espeon) of ’s avonds (voor Umbreon) evolueren. Let op dat je je Eevee laat evolueren terwijl het je buddy is; als je hiervoor een andere buddy kiest zal de truc niet werken.

Voor Sylveon dien je 70 hartjes te verdienen als buddy. Dit werkt pas vanaf het moment dat de Pokémon live is en dus eerder behaalde hartjes tellen niet mee.

Lure Modules

Daarnaast zijn er twee lure modules in Pokémon GO die ervoor zorgen dat Eevee in Leafeon of Glaceon kan evolueren. De Mossy Lure levert Leafeon op en de Glacial Lure levert Glaceon op. Door de lure op een Pokestop te zetten en vervolgens de stop te spinnen kun je Eevee evolueren.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.