Doorgaan naar artikel
Felicia Hoogterp
Felicia Hoogterp
Pokémon GO-redacteur
Profiel

Conclusie

Dit artikel gaat over hoe men Eevee kan evolueren in alle mogelijke evoluties in Pokémon Go.

We vertellen in dit artikel hoe je de verschillende Pokémon GO Eevee evoluties kunt verkrijgen

Eevee is een speciale Pokémon. Hij/zij is namelijk de enige die kan evolueren in wel acht verschillende vormen. Met dit artikel willen we je meegeven hoe dit bijzondere beestje handmatig geëvolueerd kan worden. Aangezien Pokémon GO nu de eerste vier  generaties kent, zullen we hier alleen de eerste zeven evoluties bespreken. In de derde generatie zitten geen nieuwe evoluties, in de vierde generatie wel.

Eevee kan willekeurig geëvolueerd worden in: Flareon, Vaporeon, Jolteon, Umbreon, Espeon Leafeon en Glaceon. Spelers kunnen echter ook zelf kiezen welke evolutie ze krijgen. Hier zijn twee manieren voor.

Nickname-methode

Het eerste trucje kan maar één keer per evolutie toegepast worden. Hierbij hernoem je de Pokémon voordat je gaat evolueren; de volgende nicknames leveren de onderstaande uiteindelijke vormen op:

Pyro voor Flareon
Rainer voor Vaporeon
Sparky voor Jolteon
Sakura voor Espeon
Tamao voor Umbreon
Rea 
voor Glaceon
Linnea
voor Leafeon

Hierna kun je ze eventueel weer hun originele naam geven.

Buddy-methode

Een andere handige manier om de laatste twee evoluties te bemachtigen, is om Eevee als buddy in te zetten en hier tien kilometer mee te lopen. Vervolgens kun je hem/haar overdag (voor Espeon) of ’s avonds (voor Umbreon) evolueren. Let op dat je je Eevee laat evolueren terwijl het je buddy is; als je hiervoor een andere buddy kiest zal de truc niet werken. Wanneer je Espeon of Umbreon in je bezit hebt, ben je vrij om een andere buddy te kiezen.

Lure Modules

Sinds kort zijn er drie nieuwe lure modules in Pokémon GO en die zorgen ervoor dat Eevee ook in Leafeon en Glaceon kan evolueren. De Mossy Lure levert Leafeon op en de Glacial Lure levert Glaceon op. Door de lure op een Pokestop te zetten en vervolgens de stop te spinnen kun je Eevee evolueren.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.