Doorgaan naar artikel
Winnen: Maak kans op een LEGO Nintendo Entertainment System (of andere set naar keuze)!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We hebben weer een zeer toffe prijs die we weg gaan geven! Je maakt namelijk kans op een LEGO Nintendo Entertainment System en als je liever een andere set hebt van ongeveer dezelfde waarde dan doen we daar niet moeilijk over! Voor de actuele waarde kun je terecht op de website van LEGO. En meedoen is simpel, je hoeft namelijk alleen lid te worden van onze LEGO-Community op Facebook. Bij 10.000 leden gaat de prijs eruit!

Word lid van onze LEGO-Community

Als NWTV richten we ons de laatste jaren steeds meer op het vormen en onderhouden van communities. Denk bijvoorbeeld aan onze Pokémon GO-community die alweer vier jaar bestaat dit jaar. We weten dat er in Nederland en België een grote groep AFOL-bouwers (Adult Fan of LEGO) is en die willen we graag samenbrengen, inspireren en aanzetten tot nog meer connectie. En alhoewel we weten dat we niet de eerste community voor LEGO zijn, denken we wel dat deze groep heel goed past bij NWTV en onze andere onderwerpen!

Bij NWTV zijn we er niet vies van om soms op het oog onrealistische doelen te stellen en daar hele mooie prijzen aan te verbinden! Maar die doelen worden vervolgens wel gewoon gehaald. Zo bereikte ik eind vorig jaar 10.000 volgers op mijn Instagram en gaven we een Nintendo Switch Lite weg. Op mijn Instagram gaan we overigens ook een LEGO Nintendo Entertainment System (of andere set naar keuze) weggeven, maar dan bij 20.000 volgers!

Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden voor prijsvragen van toepassing. Deze kun je hier terugvinden.