Doorgaan naar artikel
De nieuwe Destiny 2 gameplay-trailers
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Het team van Bungie heeft afgelopen week een aantal Destiny 2 gameplay-trailers uitgebracht, hierin zien we onder andere een aantal nieuwe features voorbijkomen.

De spelers beginnen aan een nieuw hoofdstuk in de game. In de Destiny 2 gameplay-trailers zie je dat de Guardians zijn verdrongen uit de Citadel, de hoofdstad uit Destiny Ze zullen op zoek moeten naar nieuwe gear en een nieuwe thuisbasis. Hierdoor komen ze in alle uithoeken van het zonnestelsel op zoek naar deze nieuwe items, krachten en locaties. Onderweg komen ze op onontdekte plekken met onbekende vijanden, maar ook met nieuwe vrienden. Het is aan jou als Guardian om deze plekken te vinden en jezelf te bewapenen tegen het nieuwe kwaad dat je uit de Citadel heeft verdreven.

We zien in de onderstaande Destiny 2-video’s onder andere een aantal nieuwe locaties en wapens, maar ook leggen de makers van het spel uit hoe clans binnen het spel gaan werken en hoe ze op de nieuwe missies zijn gekomen.

Bekijk de hieronder nog twee trailers voor meer informatie over het verhaal, de items en de werelden die Destiny 2 met zich mee gaat brengen.