Doorgaan naar artikel
Pokémon GO TM’s, fast en charged Technical Machine’s
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Met de op 21 juni verschenen update, heeft Pokémon GO TM’s als nieuw soort items toegevoegd. Een TM, oftewel Technical Machine, zorgt ervoor dat je Pokémon een nieuwe aanval leert. In de originele spellen weet je van te voren al welke aanval een TM bevat, maar in Pokémon GO werkt het net even anders. Zo kunnen Pokémon met slechts één beschikbare aanval geen nieuwe aanval leren. Ook krijg je niet een zelf te kiezen aanval, maar een willekeurig geselecteerde optie uit de voor deze Pokémon beschikbare aanvallen.

Fast TM

In Pokémon GO zijn er namelijk twee soorten TM’s. De eerste is een Fast TM, deze zorgt ervoor dat de snelle aanval die je Pokémon kent wordt afgeleerd en dat je een nieuwe snelle aanval leert. Deze snelle aanval voer je normaal uit tijdens een gevecht door simpel te tikken op het scherm.

Charged TM

De tweede soort is de Charged TM. Deze vervangt de opgeladen aanval. Dit is de aanval die je doet op het moment dat het balkje in beeld is volgelopen en je je vinger op het scherm houdt. Een vaak sterkere aanval, maar alleen echt effectief als je Pokémon een voordeel heeft ten opzichte van zijn tegenstander.

Meer over Pokémon GO lees je op onze speciale pagina.