Pokémon GO - Guides en informatie over de game

Welkom op onze speciale Pokémon GO-pagina. Hier vind je alles omtrent de game zelf. Pokémon GO is sinds julie 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android en is sindsdien één van de populairste spellen voor mobiel. In de game kunnen spelers de wereld van Pokémon verkennen, die in de echte wereld voorkomen. Middels een speciale AR-functie is het zelfs mogelijk om door de camera de Pokémon in de echte wereld te zien.

Op internet zijn heel veel verschillende websites te vinden die schrijven over de game. NWTV probeert zich hierin te onderscheiden door een uniek team van actief spelende spelers de artikelen te laten schrijven. Tevens hebben wij op Facebook ondertussen een grote achterban en zijn we hard op weg om zelfs de grootste Pokémon GO-Facebookgroep te worden van Nederland. Uniek hierin is dat we in tegenstelling tot veel groepen (bijna) geen censuur toepassen. Alleen illegaliteit, scheldpartijen / ruzies en links naar websites ten behoeve van reclame door iemand anders dan de beheerders worden geweerd.

Benieuwd naar onze Facebookgroep? Neem dan snel een kijkje en word direct lid. Dankzij de koppeling met NWTV geven we tevens af en toe storetegoed weg.

Hieronder vind je de vele verschillende guides. We hebben tevens een FAQ met alle veelgestelde vragen die jullie ons stellen. Deze lees je hier. Mis je nog iets, mail dan naar info@nwtv.nl.

Pokémon GO-basics

 

 

Verschillende soorten Pokémon in Pokémon GO:

Verschillende generaties:

Officiële pagina

Icons made by Roundicons Freebies from www.flaticon.com