Doorgaan naar artikel
Bungie maakt Destiny 2 open beta data bekend
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

In september zal Destiny 2 uitkomen voor de consoles waarna de pc-versie volgt in oktober. Voordat Destiny 2 uitkomt zal er eerst een Destiny 2 open beta plaatsvinden, op deze manier kun je zien of de game wat voor je is.

De Destiny 2 open beta zal plaatsvinden in juli van dit jaar, maar als je reeds een pre-order hebt, dan mag je zelfs eerder beginnen. Voor de Playstation-pre-orders begint de beta op 18 juli en voor de Xbox One-pre-orders op 19 juli. De Destiny 2 open beta start op 21 juli voor iedereen en zal lopen tot 23 juli, op welk tijdstip de beta stopt is overigens nog niet bekend. Voor de pc zal er ook een beta zijn, maar hiervan weten we alleen nog dat deze pas in augustus start.

Nu vraag je je natuurlijk af wat er in de beta te doen is, het spel zal namelijk een andere weg kiezen dan de eerste Destiny. In de Destiny 2 open beta speel je de eerste strike genaamd “The Inverted Spire”. Wat je gaat zien en doen in deze missie houdt Bungie nog even geheim totdat het daadwerkelijk begint.

Destiny 2 heeft een komt 6 september 2017 uit op de consoles en 24 oktober op pc.