Doorgaan naar artikel
Nederlandse Pokéfest tijden en meer op een rijtje
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wat zijn nu de Nederlandse Pokéfest tijden en wat kunnen we komend weekend nu eigenlijk verwachten? Alle feiten hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet.

Komend weekend is het eerste echte Pokémon GOevenement ter wereld waarbij iets bijzonders gaat gebeuren. Zoveel staat vast, maar de details zijn slechts gedeeltelijk bekend. Allereerst is er een hele lading aan zaken waar wij niet van mee kunnen profiteren. Denk hierbij aan speciale Pokéstops en het kunnen vangen van Pokémon die nooit eerder zijn opgedoken in Noord-Amerika. Meer daarover lees je op de officiële website. Er zijn echter ook onderdelen waar we in Nederland wel aan deel kunnen nemen.

De volgende challenges zijn te vinden tijdens het evenement (Dit zijn de Nederlandse tijden):

Challenge 1: 18:00 – 18:30

Challenge 2: 20:00 – 20:30

Challenge 3: 22:00 – 22:30

Gedurende deze challenges is het de bedoeling dat de spelers op Pokéfest van één bepaald type de meeste Pokémon vangen. Dit bepaalt wat de bonus wordt. Wanneer de spelers in de rest van de wereld ondertussen voldoende Pokémon vangen (dit mogen alle types zijn), dan is de bonus niet één maar twee dagen geldig. Door nog meer te vangen kan ook een gouden status bereikt worden.  De volgende bonussen kunnen worden verdiend:

  • Fire-Pokémon – Candy-bonus
  • Water-Pokémon – XP-bonus
  • Grass-Pokémon – Stardust-bonus
  • Electric-Pokémon – Eieren-bonus
  • Rock-Pokémon – Buddy-bonus
  • Metal-Pokémon – Encounter-bonus

Lukt het de spelers in de rest van de wereld om tijdens de eerste fase een gouden status te bereiken, dan wordt een Mystery Challenge vrijgespeeld:

Mystery Challenge: 1:00 – 2:00

Hier is helaas nog niets over bekend en op de website van Pokémon GO valt niets te lezen over inbreng van spelers uit de rest van de wereld. Lukt het de spelers in Chicago om de Mystery Challenge te voltooien, dan profiteert de hele wereld hier op 23 en 24 juli van.

Wij houden je tijdens Pokéfest Chicago op de hoogte van de vorderingen in zowel Chicago als in de rest van de wereld. Houd NWTV in de gaten voor meer informatie. Op onze speciale pagina vind je sowieso meer informatie over Pokémon GO.