Doorgaan naar artikel
Crackdown 3 uitgesteld naar lente 2018
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Volgens Microsoft is Crackdown 3 uitgesteld naar de lente van 2018. Het spel zou eerst 7 november, tegelijk met de Xbox One X uitkomen maar is nu niet meer het geval. Wel is bekend dat we tijdens GamesCom nieuwe gameplay gaan zien.

Het nieuws komt van de general manager van Microsoft Studios Publishing, Shannon Loftis. Dit om de ontwikkelaars extra tijd te geven om de kwaliteit te kunnen garanderen. Volgens een e-mailinterview met Polygon vertelt ze verder dat de studio Crackdown 3 wilt uitbrengen wanneer het goed voelt.

Crackdown 3 is een enorm ambitieus project en we willen zeker weten dat we de juiste ervaringen kunnen brengen. Het maakt niet uit of dat nou de campaign, multiplayer, of co-op is. De goede balans tussen deze drie modi vinden is belangrijk en we willen de extra tijd gebruiken om dat te garanderen.”

Crackdown 3 werd aangekondigd tijdens de E3 in 2014 en zou in eerste instantie in de tweede helft van 2016 uitkomen. De game lijkt voorlopig dus in de lente van 2018 beschikbaar te zijn.