Doorgaan naar artikel
Nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details onthuld
Aloys van Outersterp
Aloys van Outersterp
Voormalig hoofdredacteur
Profiel

Men heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin een aantal Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details worden onthuld. Zo zien we een vernieuwde uitstraling van ons hoofdpersonage en de regio, een speciale vorm van de Rockruff-evolutie Lycanroc en een verbeterde Z-ring. In het persbericht laat men het volgende weten over de opvolgers van Pokémon Sun en Moon:

“De hoofdrolspelers in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon komen met splinternieuwe stijlen. De spelers kunnen hun uiterlijk uitkiezen aan het begin van het spel en kiezen voor ofwel Rowlet, Litten of Popplio om hun tot nu toe onbekende avontuur in stijl te beginnen. In het verhaal is ook een nieuwe Z-Power Ring ontdekt, die de spelers in het spel kunnen verkrijgen en activeren om nog meer varianten van Z-Moves te gebruiken. Een fysieke versie van de nieuwe Z-Power Ring die interactie heeft met de videospellen, zal te koop zijn bij de introductie.”

Via een tweede trailer werden deze Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details nog iets verdiept. Hier zien we namelijk een van de nieuwe Z-moves zoals die door Kommo-o kan worden gebruikt:

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn vanaf 17 november 2017 verkrijgbaar voor Nintendo 3DS.