Doorgaan naar artikel
Life is Strange Before the Storm Deluxe Edition onthuld
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

In een nieuwe trailer is er de Life is Strange Before the Storm Deluxe Edition onthuld. Kopers van deze versie worden verwend met een aantal extra’s ten opzichte van de eigenaren van de standaard game.

Ten eerste is er de mixtape-modus toegevoegd, waarmee je de soundtrack op je gemak kunt luisteren zonder te spelen. Als bonus worden er ook een aantal nieuwe outfits toegevoegd. Het meest interessant is echter de extra episode, genaamd Farewell, die alleen bij de Deluxe Edition zit. Het is nog niet duidelijk of deze later ook door eigenaren van de standaard versie kan worden aangeschaft. De ervaring leert echter dat dit meestal wel het geval is.

De uitgebreide versie staat voor 24,99 in de PlayStation Store, waar de standaard versie 16,99 kost. Een pittige prijs dus voor een editie waarin eigenlijk alleen de bonus-aflevering echt de moeite waard is. Wij snappen daarnaast ook niet, waarom de mixtape-modus niet is inbegrepen voor iedereen.

De eerste aflevering van Life is Strange: Before the Storm zal op 31 augustus verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.