Nieuwe Nintendo Direct in de nacht van 13 op 14 september

Joost Klein Middelink, 11 september 2017
Profiel

Nintendo heeft bekendgemaakt dat er in de nacht van woensdag 13 september op donderdag 14 september een Nintendo Direct zal plaatsvinden. De Direct begint om middernacht en zal ongeveer 45 minuten duren. Het volgende staat op de officiële website van Nintendo:

“Binnenkort zenden we een Nintendo Direct uit! In deze presentatie, die wereldwijd wordt uitgezonden, laten we zien wat je de komende maanden kunt verwachten voor de Nintendo Switch en de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ook nemen we Super Mario Odyssey onder de loep.”

Zodoende is duidelijk dat Nintendo meer informatie zal geven over Super Mario Odyssey. Denk daarbij aan zaken zoals bijvoorbeeld nieuwe levels, een verhaallijn of andere onderdelen. Naast Super Mario Odyssey zal er waarschijnlijk ook nieuwe informatie komen over eerder aangekondigde games die dit jaar nog moeten uitkomen. De kans is ook aanwezig dat het bedrijf een nieuw spel aankondigt tijdens de uitzending.

Hier is de Nintendo Direct te volgen zodra het wordt uitgezonden. Volg NWTV om de aankondigingen uit de uitzending te weten te komen.

Lees volledig artikel