Doorgaan naar artikel
Nieuwe lading Mewtwo Raids vandaag, nog geen Europa voorlopig
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Op deze vrijdag zullen weer een hoop spelers in Noord-Amerika en een aantal Aziatische landen hun kans grijpen om deel te nemen aan een Mewtwo Raids. Er zijn namelijk afgelopen week weer uitnodigingen uitgestuurd. In de volgende landen hebben spelers de kans aan een Mewtwo Raids deel te nemen:

  • Verenigde Staten
  • Japan
  • Taiwan

Voorlopig zijn de Mewtwo Raids dus nog altijd beperkt tot een aantal plekken in de wereld. Langzaam maar zeker breidt Niantic wel het aantal deelnames uit. In de VS is er voor gekozen om vooral gesponsorde Sprint-locaties als Raid-locatie te gebruiken tijdens de testen. Mocht je dus in de buurt wonen van een Unbail Rodamco-winkelcentrum wonen dan is het misschien sowieso wel verstandig hier dagelijks een Raid te doen de komende tijd.

Morgen is overigens het eerste Safari Zone-event. Ben je er niet bij, maar wil je wel al het nieuws op de voet volgen, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee! Wij plaatsen daar tevens waar en wanneer de tickets in de verkoop gaan, zodra we dit weten.