Doorgaan naar artikel
Alles over de Pokémon GO Lure Modules
Felicia Hoogterp
Felicia Hoogterp
Pokémon GO-redacteur
Profiel

Naast het uitgebreide artikel over de Pokémon GO Shop, lichten we hier op NWTV ook alle items los eruit. Zo heb je in Pokémon GO Lure Modules, daar hebben jij en je vrienden iets aan.

Wat is een Lure Module

Een Lure Module kun je kopen in de shop en soms krijg je deze ook bij een level-up (bij level 8, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 40). Het is een soort lokmiddel voor Pokémon. Als er een Lure gebruikt is bij de Pokéstop waar je in de buurt bent, kun je dit zien aan de blaadjes die rondom de stop rondvliegen. De Lure is in dit geval door iemand anders uitgezet, maar iedereen kan hiervan profiteren.

Hoe te activeren

Je loopt naar een Pokéstop waar je de Lure aan wilt zetten. Vervolgens tik je hierop. Je ziet dan bovenin het rondje een wit vlak; tik dit aan en je kunt een Lure module gebruiken (als je er één in je bag hebt).

Wat kun je ermee

Met dit item kun je dus Pokémon lokken naar de Pokéstop waar jij de Lure hebt aangezet. Een half uur lang heb je de kans om meer te vangen rondom deze locatie. Tijdens het gebruik van een Lure Module verschijnt er ongeveer iedere drie minuten een Pokémon. Deze Pokémon kunnen soms ook zeldzaam zijn, maar dat is een kwestie van geluk. Hoe meer Lures er uitstaan, hoe meer kans op interessante exemplaren. Tijdens evenementen activeert Niantic zelf op deze locaties een hele groep Lure Modules.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands, zoals wanneer er speciale events zijn, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!