Doorgaan naar artikel
Rogue Trooper Redux trailer – Revenge never gets old
Yordi Bos
Yordi Bos
Eindredacteur
Profiel

Binnenkort kan je weer rondrennen in de wereld van Rogue Trooper. In deze, op de gelijknamige comic gebaseerde, third-person shooter speel je een genetisch gemodificeerde soldaat op zoek naar wraak. Bekijk de Rogue Trooper Redux trailer voor het hele verhaal.

Uitgever Rebellion, bekend van de Sniper Elite series, heeft de Rogue Trooper game uit 2006 uit de kast gehaald en flink opgepoetst. Het resultaat moet nog even op zich wachten, maar de eerste beelden scheppen hoge verwachtingen.

Zoals al eerder genoemd speel je een soort supersoldaat op zoek naar wraak nadat zijn hele leger is uitgeroeid. Dit doe je met een combinatie van zwaar geschut, handige gadgets en een portie stealth. Zo zie je in de trailer bijvoorbeeld een slim geweer dat zich kan aanpassen aan de situatie, van een sniper tot een shotgun. Combineer dit met een bijzondere helm en een high-tech rugzak en je bent praktisch niet te stoppen.

Naast het hoofdverhaal biedt de game ook nog twee andere opties. Deze zijn beide solo en co-op te spelen met 2 tot 4 spelers. Er is een survivalmodus waarbij je waves van vijanden moet afhouden en een modus waarbij je het einde van een level moet halen door middel van samenwerken.

Rogue Trooper Redux komt op 17 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiernaast komt het spel ook uit voor de Nintendo Switch, maar hier is nog geen releasedatum voor bekend.